Lanýžové degustační menu
Naši milí hosté
S velkým potěšením vás zveme na výjimečný kulinářský zážitek – lanýžové degustační menu, kde se můžete těšit na pokrmy připravené z jedné z nejvzácnějších surovin světa. Díky našemu dlouholetému partnerovi a expertovi na lanýže, Petru Synkovi, máme letos tu čest servírovat lanýže z proslulého italského Piemontu.
Přijďte si vychutnat jejich neodolatelnou vůni a chuť v pečlivě sestaveném menu, které je pro vás k dispozici pouze od 7. do 31. října 2024.
Nechte své smysly unést lanýžovou dokonalostí, která vás okouzlí v každém chodu...
Tomáš Císařovský,
šéfkuchař
Zocelen prošel ohněm v restauracích V Zátiší a Bellevue, kde měl tu čest pracovat s těmi nejlepšími šéfkuchaři. Patří mezi ně například Jacques Aufreys, Petr Bureš, Carlo Bernardini, michelinskou hvězdou oceněnými Gilad Peled nebo Nicolas Sale. Co se naučil? Jak kreativní a precizní umí být? Je tu, aby vám to ukázal. Přijďte ochutnat.
MENU
Amuse bouche
Tartar z telecí svíčkové, černý lanýž
Lanýžové tagliolini s bio žloutkem
Mořský ďas balený v lardu, topinamburový gratin, divoká brokolice,
omáčka z černých lanýžů pečených v dřevěném popelu
US PRIME hovězí žebro, kachní foie gras, bramborové pyré,
pálená mrkev, omáčka Périgueux
Gianduja čokoláda s lanýžovou zmrzlinou
Cena za menu: 2 490 CZK
1 gram bílý lanýž: 250 CZK
1 gram černý lanýž: 90 CZK