O nás
V našem vidění světa nenajdete odstíny šedi a stereotypní život až za hrob. My vidíme barevný svět plný příležitostí, chutí a zážitků. A přesně do takového světa vás chceme vzít. Světa, kde vše stojí na kvalitních a prověřených základech s trochou toho "koření", které oddělí dobrou večeři od prvotřídního zážitku. Aby tomu tak bylo, vzali jsme si na pomoc opravdu správně nazrálá vína, která jsou právě teď ve své nejlepší kondici.
Dovolili jsme si připravit vám také trochu krásy v interiéru restaurace, kde najdete nádherné prvky předních českých výrobců, jako jsou Brokis by Lucie Koldová, Situs nebo Hanák.
Že vám to nestačí jen číst? Rozumíme. Přijďte, budeme se na vás těšit.
Tomáš Císařovský,
šéfkuchař
Zocelen prošel ohněm v restauracích V Zátiší a Bellevue, kde měl tu čest pracovat s těmi nejlepšími šéfkuchaři. Patří mezi ně například Jacques Aufreys, Petr Bureš, Carlo Bernardini, michelinskou hvězdou oceněnými Gilad Peled nebo Nicolas Sale. Co se naučil? Jak kreativní a precizní umí být? Je tu, aby vám to ukázal. Přijďte ochutnat.
Pavel Barták,
manažer restaurace
Pavel je charismatický a empatický muž plný elánu a nadšení pro každého hosta. Jeho jiskry v očích ho vždy prozradí. Bude připraven vám naslouchat, aby vám vzápětí splnil každé přání.
Aleš Pátek,
zástupce šéfkuchaře
Svůj první dotek s kuchyní vyzkoušel na rekreační chatě v horách, která odstartovala sjezdovku dalších skvělých kariérních můstků – např. v restauraci Circle Line pod taktovkou francouzského učitele Jacques Auffraise, nebo šéfkuchařů Carlo Bernardini, Petra Bureše, Nicolas Sale, Gilad Peled. Nemá strach experimentovat. Hotové umění, které dokáže vytvořit na talíři, si proto nesmíte nechat ujít.