O nás

V našem vidění světa nenajdete odstíny šedi a stereotypní život až za hrob. My vidíme barevný svět plný příležitostí, chutí a zážitků. A přesně do takového světa vás chceme vzít. Světa, kde vše stojí na kvalitních a prověřených základech s trochou toho "koření", které oddělí dobrou večeři od prvotřídního zážitku. Aby tomu tak bylo, vzali jsme si na pomoc opravdu správně nazrálá vína, která jsou právě teď ve své nejlepší kondici.

Dovolili jsme si připravit vám také trochu krásy v interiéru restaurace, kde najdete nádherné prvky předních českých výrobců, jako jsou Brokis by Lucie Koldová, Situs nebo Hanák.

Že vám to nestačí jen číst? Rozumíme. Přijďte, budeme se na vás těšit.

Tomáš Císařovský, šéfkuchař

Tomáš Císařovský,
šéfkuchař

Zocelen prošel ohněm v restauracích V Zátiší a Bellevue, kde měl tu čest pracovat s těmi nejlepšími šéfkuchaři. Patří mezi ně například Jacques Aufreys, Petr Bureš, Carlo Bernardini, michelinskou hvězdou oceněnými Gilad Peled nebo Nicolas Sale. Co se naučil? Jak kreativní a precizní umí být? Je tu, aby vám to ukázal. Přijďte ochutnat.

Pavel Barták, manažer restaurace

Pavel Barták,
manažer restaurace

Pavel je charismatický a empatický muž plný elánu a nadšení pro každého hosta. Jeho jiskry v očích ho vždy prozradí. Bude připraven vám naslouchat, aby vám vzápětí splnil každé přání.

Aleš Pátek, zástupce šéfkuchaře

Aleš Pátek,
zástupce šéfkuchaře

Svůj první dotek s kuchyní vyzkoušel na rekreační chatě v horách, která odstartovala sjezdovku dalších skvělých kariérních můstků – např. v restauraci Circle Line pod taktovkou francouzského učitele Jacques Auffraise, nebo šéfkuchařů Carlo Bernardini, Petra Bureše, Nicolas Sale, Gilad Peled. Nemá strach experimentovat. Hotové umění, které dokáže vytvořit na talíři, si proto nesmíte nechat ujít.

 

Napsali jste o nás

  • Opravdu sedmé nebe

    Opravdu sedmé nebe, orgasmus pro chuťové pohárky. Barevná škála vyvážených chutí. Obsluha s vyváženým přístupem, noblesou a hlavně na velmi vysoké úrovni. Každý číšník byl partnerem a rádcem s respektem k vašemu přání, dobře míněnou radou v případě menu i pití. Nikdy jste nemuseli čekat, vedle toho nebyl nikdo z nich přehnaně agilní. Doporučuju pro zvláštní vyváženou atmosféru pohody a štěstí. O vkusném interiéru nemluvě.

    Josef Meszáros, 2023 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Velmi hezké a profesionálně řízené místo.

    Velmi hezké a profesionálně řízené místo. Zkusil jsem pouze obedove menu, ale zdá se, že i běžné menu bude na vysoké úrovni.

    Martin Michalicek, 2024 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Skvělé kvalitní a chutné jídlo

    Velmi doporučuji navštívit pokud jste v Praze. Tuto restauraci jsem si zarezervoval měsíce před příjezdem a byli jsme velmi ohromeni! Skvělé kvalitní a chutné jídlo.. vynikající vinný lístek a prvotřídní servis.

    Alyn D, 2024 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • Velmi příjemný večer v této skvělé restauraci.

    Velmi příjemný večer v této skvělé restauraci. Byla jsem zde už po šesté, a nemohu ji dostatečně vychválit. Byli jsme pozváni na degustační menu s párováním vín. Všechno bylo skvělé, plné chutí a pastva pro oči. Nejvíce mi chutnal hřbet a kolínko z jehněčího - bože, tak výborné! Dezert s nugátem a slaným karamelem - zamilovala jsem si ho. Skvělá vína také. Velké díky zdvořilému personálu.

    Jitka B, 2024 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • Neuvěřitelná výroční večeře.

    Neuvěřitelná výroční večeře. Nejlepší volba pro oslavu s mojí manželkou v náš důležitý den. Číšník (bohužel jsem nezachytil jeho jméno) odvedl úžasnou práci. Celý zážitek byl velmi krásný. Od doporučení vína k jídlu, přes vysvětlení každého pokrmu jednotlivě, profesionálně a s úsměvem na tváři. Jídlo bylo perfektní, každý pokrm jedinečný, čerstvý a chutný. Oblíbená jídla z těch, které jsme vyzkoušeli, byly krevety, květák, jehněčí a třešničkou na dortu byl jahodový dezert. Párování vín bylo skvělé. Měl bych dodat, že číšník byl celou dobu po našem boku, doslova pro každou maličkost, kterou jsme ho požádali, a zajistil, aby náš zážitek v restauraci byl nezapomenutelný. A to se stalo. Jedna z nejhezčích večeří, které jsme zatím měli. Určitě doporučuji. Jedno z míst, které musíte navštívit, když jste v Praze.

    Πασχάλης Μ, 2024 - Tripadvisor recenze, 5/5 hvězdiček

  • OKOUZLUJÍCÍ restaurace

    Naprosto OKOUZLUJÍCÍ restaurace, atmosféra i obsluha. Všichni jsou profíci a já měla předčasné Vánoce! Na večeři jsme byla pracovně, ale užila jsem si to, jako bych byla na rande. Ještě pamatuji dobu, kdy byl roh před Masaryčkou ostudou města a nyní je tento roh jeho DIAMANTEM! Bravo Dlouho budu restauraci doporučovat a vzpomínat na ten zážitek.

    Aneta V, 2023 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

  • Luxusní restaurace blízko Masarykova nádraží.

    Luxusní restaurace blízko Masarykova nádraží.

    Libor Hakl, 2024 - Google recenze, 5/5 hvězdiček

0