Silvestrovský večer 2024
Naši milí hosté
Rád bych vás osobně pozval na nezapomenutelný Silvestrovský večer v naší restauraci. Společně s naším týmem jsme se rozhodli, že poslední noc v roce musí být opravdu výjimečná. Proto jsme pro vás připravili exkluzivní menu, které je opravdovou oslavou toho nejlepšího z gastronomie.
Začneme svěžím ceviche z mušlí Svatého Jakuba, doplněným o kombinaci zeleného jablka, yuzu a kaviáru, což je ideální začátek večera plného skvělých chutí. Následovat bude delikátní hovězí svíčková Charolais s lanýžovou majonézou, která v sobě snoubí to nejlepší z kvalitního masa a vybraných ingrediencí. Našeho žlutoploutvého tuňáka s koriandrovými linguine a omáčkou z marakuji a šampaňského si zamilujete stejně jako my.
Jako vrchol večera jsme pro vás připravili srnčí hřbet s restovanou kachní foie gras, pastinákovým pyré a redukcí z Cabernet Sauvignon – opravdový gurmánský zážitek. Celý večer pak zakončíme osvěžujícím Kir Royal sorbetem a neodolatelnou čokoládovou ganache s mandarinkovým gelem a kokosovou zmrzlinou.
Proč jsme se rozhodli být tu pro vás i na silvestra? Protože věříme, že konec roku je příležitostí k oslavě radosti, dobré společnosti a skvělého jídla. Přijďte s námi uzavřít rok 2024 ve velkém stylu a vstupte do nového roku s nezapomenutelným zážitkem.
Těším se, že společně prožijeme tento výjimečný večer.
Pavel Barták,
manažer restaurace
Pavel je charismatický a empatický muž plný elánu a nadšení pro každého hosta. Jeho jiskry v očích ho vždy prozradí. Bude připraven vám naslouchat, aby vám vzápětí splnil každé přání.
MENU
Amuse bouche
Ceviche z mušlí Svatého Jakuba,
zelené jablko, yuzu, kaviár
Riesling Bruno 2022, Karthäuserhof
Hovězí svíčková Charolais,
houby, cuketa, restovaná bílá cibule, lanýžová majonéza
Chardonnay 2023 Hermes, Gala
Žlutoploutvý tuňák,
koriandrové linguine, zelenina, omáčka z marakuji a šampaňského
Pouilly – Fumé En Travertin 2023, Henri Bourgeois
Srnčí hřbet, restovaná kachní foie gras,
červené zelí, pastinákové pyré, polosušené hrozny, Cabernet Sauvignon redukce
Rioja Reserva 2020, Bodegas Muga
Kir Royal sorbet
Čokoládová ganache,
mandarinkový gel, kokosová zmrzlina
Riesling Kirschgarten 2019, Beerenauslese, Philipp Kuhn
Cena za menu: 4 990 CZK za osobu
Cena vinného párování: 1490 CZK za osobu
Prosím, vezměte na vědomí, že pro potvrzení rezervace je nutné uhradit zálohu ve výši 50 % z ceny menu, a vinné párování je možné si doobjednat na místě.